Aangenaam, Mijke Sanders!

Succesvolle samenwerkingen. Tussen jouw organisatie en je samenwerkingspartners. Dat is waar ik het allerliefste aan bijdraag met Sanders Juridisch Advies.

Bij het opstellen van contracten komt veel meer kijken dan het recht alleen. Dat werd mij al duidelijk tijdens mijn studie Recht & Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen.

Toen ik na mijn studie aan de slag ging als jurist werd dit beeld veelvoudig bevestigd. Mijn vele jaren bij diverse accountants- en adviesorganisaties (waaronder Deloitte 1998-2009) hebben mij één ding geleerd: Juist het in acht nemen van alle relevante aspecten maakt een goed contract.

Het opstellen van een contract heeft enerzijds als doel om de gemaakte afspraken goed op papier te zetten. Anderzijds is het een middel om de belangen en verwachtingen van beide samenwerkingspartners boven water te krijgen.

Dit bevordert een goede samenwerking en verkleint de kans op conflicten achteraf. Je hebt wel iets beter te doen, toch? En dat is precies waarom ik je hierbij wil helpen.

Weten of ik iets voor jou kan betekenen? Klik rustig verder om het te ontdekken.