De dienstverlening

Sanders Juridisch Advies helpt organisaties bij het vormgeven van de contractuele relaties met hun strategische partners. Ik vertel je graag meer over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Samenwerking

Vertrouwen is de basis van een goede samenwerking. Echter met vertrouwen alleen ben je er nog niet. Een succesvolle samenwerking creëer je met goede afspraken, waarbij rekening is gehouden met de belangen van beide partijen.

Of het nu gaat om de samenwerking met een opdrachtnemer of opdrachtgever, de oprichting van een nieuw bedrijf of een franchiseformule. Ik help graag bij het vormgeven van je samenwerking.

ICT-contracten

Waarschijnlijk neemt de ICT binnen je organisatie een cruciale plek in. Geen ICT, geen activiteiten. ICT-contracten vragen daarom een veelzijdige blik. Rekening houdend met bijzondere aspecten zoals: privacy, afhankelijkheid en continuïteit.

Maar ook technisch en juridisch kloppend. Je wil immers waarborgen dat jouw organisatie kan blijven draaien. Ik ondersteun graag bij de juridische invulling van je ICT-contracten.

Voorbeelden uit de praktijk

Aangenaam, Mijke Sanders

Bij het opstellen van contracten komt veel meer kijken dan het recht alleen. Met een open, maar kritische blik hou ik rekening met alle relevante aspecten van de overeenkomst.

Door mijn doelgerichte aard help ik organisaties heldere contracten te krijgen. Een goed contract stimuleert een goede samenwerking. En dat is waar het, volgens mij, allemaal om draait.

Mijn specialisme is ICT-contracten. (Al is dat niet wat ik uitsluitend doe.)