IK BEN MR. MIJKE SANDERS

Oprichter van Sanders Juridisch Advies
Waarmee kan ik u helpen?

ICT-CONTRACTEN:
GOED GEREGELD

Ontdek alles over mijn laatste boek

Onze dienstverlening

Sanders Juridisch Advies helpt organisaties bij het vormgeven van de contractuele relaties met hun strategische partners. Ik vertel graag meer over wat Sanders Juridisch Advies voor jouw organisatie kan betekenen.

Samenwerking

Vertrouwen is de basis van een goede samenwerking, maar met vertrouwen alleen ben je er nog niet. Een succesvolle samenwerking creëer je met goede afspraken, waarbij rekening is gehouden met de belangen van beide partijen. Of het nu gaat om de samenwerking met een opdrachtnemer of opdrachtgever, de oprichting van een nieuw bedrijf of een franchiseformule. Ik help graag bij het vormgeven van je samenwerking.

ICT-Contracten

In alle contracten met strategische partners spelen ICT-contracten een bijzondere rol. Waarschijnlijk neemt de ICT binnen je organisatie een cruciale plek in. Geen ICT, geen activiteiten. Samen met de bijzondere aspecten die ICT-contracten met zich meebrengen, zoals privacy, afhankelijkheid en continuïteit zijn dat belangrijke argumenten om niet alleen met een technische, maar ook met een juridische blik naar ICT-contracten te kijken. Ik ondersteun graag bij de juridische invulling van je ICT-contracten.